Cytat:
|
Pozostawienie łącza OBD2 na przynętę jest sensowniejsze.
|
Bingo dla tego pana
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Podepnij się pod moje OBD czymkolwiek zobaczysz co się stanie,ze złości bym sam,na ich miejscu pociął tapicerkę, i zdemolował cały samochód.Prawdziwego nie znajdą, zresztą niech się wepną gdzie indziej, jak potrafią i znają wiązki-w co wątpię po ciemku,w pośpiechu.Nie ma samochodu nie do ukradzenia, to tylko kwestia wiedzy i czasu.Mój sobie mogą kraść mam taki gap i AC że w sumie dobrze by zrobili bo mi się już troszkę znudził,i kupiłbym sobie coś innego.Ale kolegom dla których auto jest wycackanym oczkiem w głowie tak proponuję. Moduł OBD przenosimy i chowamy a w jego miejscu zostawiamy atrapę,proponuję martwą z kawałkiem 1-1.5m wiązki idącej w kosmos.Dla bardziej złośliwych może być z niespodzianką napięciową, która uwali ich sprzęt.Ale wtedy trzeba się liczyć z zemstą.Ja mam to gdzieś bo następnego dnia ASO wymieni wszystko ,ale nie każdy ma taką możliwość.Od mój sekret wam zdradziłem.