Cześć Panowie,
mam problem z BT. Sprawa wygląda tak: navi NX pewnego dnia wyłączyła się i umarła. Wysłałem do naprawy, przy okazji został wgrany nowy soft. Radio wróciło, podłączyłem i działa wszystko poza Bluetooth. Telefon się paruje, pozycja Telefon na Convers+ robi się aktywna ale:
jak nacisnę Phone to pojawia się "creating list of phones" i po chwili "no reply from phone". Jak wybiorę numer z telefonu to wycisza radio i nic nie słychać, nie wybiera numeru ani nic się nie dzieje. Próbowałem usunąć parowanie i sparować od nowa. PIN na NX się pokazuje, parowanie przechodzi, na telefonie widzę, że jest połączony i dalej to samo.
I kilka informacji:
NX i BT są fabryczne.
Pajączek z tego co znalazłem w tym wątku jest full opcja.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mam pojęcia co zrobić. Przeszukałem ten wątek ale nie widziałem podobnego problemu. Dodam jeszcze, że przed zmianą softu BT działało idealnie.
Z góry dzięki za pomoc!