Cytat:
|
usun .html bo wrzucasz odnosnik do strony, nie do obrazka
|
tez nie chcialo dzialac, ale obczailem jak jest na zapodaj.net - trzeba najpierw otworzyc ten ich link, a nastepnie skopiowac zrodlo obrazka (zupelnie inna nazwa pliku jpg byla niz jak wycinalem .html'a) i smiga
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzieki za podpowiedz!
To teraz macie chłopcy i dziewczyny wszystko czarno na białym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uważam osobiście, że przy normalnej jeździe człowiek nie czuje różnic, a nawet jest ciut lepiej. Ale niestety już nie idzie tak ładnie jakby go mocno wkręcać. Ciekawe czy wynika to z tego, że komp. wykrywa właśnie ten uślizg i obniża Nm/KM czy po prostu jest to tak zaszyte w sofcie. U TuneForce spadek ten występuje trochę w innym miejscu więc albo różnica hamowni/temperatury, albo faktycznie wynika to z analizy i u TuneForce uślizg wcześniej wystąpił. A zapomniałem o jednej ważnej rzeczy. Na pierwszej hamowni było paliwo 95 Shell, a u TuneForce 98 GP (miałem wrażenie, że auto trochę straciło wigoru na 98 ). Ale wykresy do tego spadku są prawie identyczne (różnica 5KM i 7Nm). Przed akcją serwisową cały przebieg wykresu był słabszy, dopiero przy 4400obr/min przed modem zaczęła pojawiać się minimalna przewaga, a później za sprawą akcji już widać wyraźnie co się dzieje
Więc w moim odczuciu ogólnie akcja serwisowa jest na plus (czułem, że auto przyjemniej jeździ i mniej szarpie - ale szarpać i tak szarpało więc widać, że to nie rozwiązuje definitywnie problemu), a w głowie kołacze się ten spadek - zrobili prawie takiego dieselka
A i jeszcze jedno. Zgłaszałem to szarpanie w 3 ASO, gdy auto ledwo miało nalatane 5-8tyś. i zawsze odpowiedź dostawałem "ten typ tak ma". A jednak nie ma jak zrobili akcję serwisową. Więc teraz jak tak powiedzą przy jakiś niedomaganiach to nie typ tak ma tylko jest coś skopane