Cytat:
|
Cześć.
kilka pytań jeśli można:
1. Zamawiałeś na początku, w środku czy pod koniec kwietnia?
2. Kiedy dostałeś informację o dacie produkcji i czy już wtedy dostałeś VIN?
Ja zamawiałem pod 27.04. Mój dealer zapewnia mnie o dacie produkcji 30.08, ale Vin-u nie mam. zastanawiam się czy ten 30.sierpnia to realna data.
|
Powtarzam, a jestem tu jednym z dwóch osób które czeka cierpliwie najdłużej, bo od początku lutego... NIC nie da Ci informacja od kogoś innego, bo fakt, że Ty zamawiałeś wtedy, a ktoś wtedy, jest tylko loterią - większość osób z forum zamówienia ze stycznia i lutego już odebrała, albo z nich zrezygnowała, a ja czekam dalej. Inna osoba też. Są osoby co zamówiły w czerwcu i po 1,5 msc miały auto jakimś fartem. U mnie w pracy zamawiali auto w marcu w tym samym salonie co ja miesiąc wcześniej prywatne w droższej opcji - i ja czekam, a firma auto dostała msc temu.
Przeczytaj wątek dobrze i się przekonasz, że zapewnienia, że ktoś zamówił tydzień później itp i jak jemu już produkują, to mi też, to nic nie warte gdybania. Chyba że ktoś sobie chce sztucznie poprawić samopoczucie...
Realizacja zamówień MK4 z silnikiem 1,5 benzyna od końca stycznia br są LOTERIĄ. Ja już mam wyznaczony TRZECI termin produkcji (za 3 dni) - poprzednie dwa były przesuwane w kwietniu i czerwcu, a też się już jarałem, że wreszcie. I co? I nic. Bo to loteria.