Cytat:
Tak wyglada półeczka na rdzę od strony kierowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak zostaje po wstępnym oczyszczeniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyznam ze rdza to nieodłączny element Forda.
|
nie przesadzaj.. masz auto 12 letnie i pewnie tylko tam masz rdze.. poza tym ford od modeli późniejszych tej półeczki nie stosował.. mondeo mk4 2007 juz nie ma tego.. oprócz elementów zawieszenie i tez niezawsze ford nie ma żadnych problemów z rdza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak świeżego zabezpieczysz to auto na lata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mój mondziak jak kupowałem mial 3 lata i był czyściutki, zabezpieczyłem to bedzie jeździl wieki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ze juz go nie mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.