Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 06-08-2019, 01:29   #542
wowo213
ford::average

Imię: Wojtek
Model: fiesta mk8
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

U mnie zimą zmiana kierunku nawiewu zaczęła wydawać niepokojące dźwięki (jakby coś tarło )potem się przyzwyczaiłem i zapomniałem o tym,ale ostatnio zauważyłem,że problem sam zniknął(widocznie się wyrobiło) także czasem nie ma co zaraz do ASO dzwonić tylko pojeździć trochę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I jeszcze z takich opcji które mnie mega wkurzają w tym aucie,to moment w którym pasażer otwiera drzwi i wszystko gaśnie.Brawo dla osoby która taki system wymyśliła,bez możliwości wyłączenia go w ustawieniach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawy jestem czy w innych modelach też tak jest.Jeśli tak to kiedyś przy zmianie auta trzeba będzie odwiedzić inne marki,bo ta opcja mnie doprowadza do szału.Szkoda,że przed zakupem nie wiedziałem o tym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chodź z drugiej strony czy w tej cenie idzie kupić coś lepszego ? hmm..

btw co do hałasu przy skręcaniu to zauważyłem tutaj taki wątek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mam konta a nie chce mi się specjalnie zakładać,więc kto ma problem niech poczyta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez wowo213 ; 06-08-2019 o 01:53
wowo213 jest offline   Odpowiedź z Cytatem