U mnie zimą zmiana kierunku nawiewu zaczęła wydawać niepokojące dźwięki (jakby coś tarło )potem się przyzwyczaiłem i zapomniałem o tym,ale ostatnio zauważyłem,że problem sam zniknął(widocznie się wyrobiło) także czasem nie ma co zaraz do ASO dzwonić tylko pojeździć trochę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze z takich opcji które mnie mega wkurzają w tym aucie,to moment w którym pasażer otwiera drzwi i wszystko gaśnie.Brawo dla osoby która taki system wymyśliła,bez możliwości wyłączenia go w ustawieniach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawy jestem czy w innych modelach też tak jest.Jeśli tak to kiedyś przy zmianie auta trzeba będzie odwiedzić inne marki,bo ta opcja mnie doprowadza do szału.Szkoda,że przed zakupem nie wiedziałem o tym
Chodź z drugiej strony czy w tej cenie idzie kupić coś lepszego ? hmm..
btw co do hałasu przy skręcaniu to zauważyłem tutaj taki wątek
Nie mam konta a nie chce mi się specjalnie zakładać,więc kto ma problem niech poczyta