View Single Post
Stary 09-08-2019, 15:28   #53
Szogi82
ford::beginner

Model: smax
Silnik: 2,5T
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: wymiana audio, wymiana nagłośnienia

właśnie jestem w trakcie zmiany nagłośnienia z oem na inne..
-zacząłem od eunavi(spoko zestaw głośnomówiący,mp3,internet)duży minus jak dla mnie jakość dźwięku-mnie nie zadowala-ale dopiero będę pewny jak podłączę inne radio i zobaczę czy jest różnica i jak wielka...
-z przodu zmieniłem głośniki
-z tyłu wpadły sony premium
-wygłuszenie 4xdrzwi
-czekam na montaż subwoofera aktywnego ground zero(nie chciałem prawdziwego,ponieważ muszę mieć cały bagażnik i trochę z ciekawości jak to będzie grałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na razie bez subwoofera brak mi niskich tonów i środka..dźwięk mimo wszystko nie jest taki miękki tylko trochę spłaszczony...
ale jest lepiej niż na oem. dużo daje wygłuszenie,mam auto przedliftowe i jakość wykonania jest na niskim poziomie-trzeba przyznaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ktoś wie jak najlepiej przeciągnąć kable do wzmacniacza z akumulatora do kabiny???bo walczę z tym..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szogi82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem