Temat: [Focus 2011-2014] Schemat pcm 1.6 benzyna
View Single Post
Stary 11-08-2019, 23:16   #3
ascyk36
ford::beginner

Imię: Kamil
Model: Passat
Silnik: 1.8t
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Schemat pcm 1.6 benzyna

No własnie wtyczki już przeglądałem dwa razy i inaczej mi nie wychodzą jedynie co była możliwość zamiany wtyczek to przy akumulatorze jak zdążyłem się zoorientować to jest od sterownika wentylatorów wychodzą dwie wtyczki ktore idzie bezpośrednio ze sobą spiąć :/ a tak reszta nie zauważyłem nic podejrzanego. A najlepsze ze to auto chodzilo i podczas pracy jeszcze zczytywałem sterowniki i żadnych błedów nie pokazywało a do momentu braku komunikacji :/ i teraz jak odczytuje to głównie pokazuje brak komunikacji ze sterownikiem pcm/bcm

Bump: No własnie wtyczki już przeglądałem dwa razy i inaczej mi nie wychodzą jedynie co była możliwość zamiany wtyczek to przy akumulatorze jak zdążyłem się zoorientować to jest od sterownika wentylatorów wychodzą dwie wtyczki ktore idzie bezpośrednio ze sobą spiąć :/ a tak reszta nie zauważyłem nic podejrzanego. A najlepsze ze to auto chodzilo i podczas pracy jeszcze zczytywałem sterowniki i żadnych błedów nie pokazywało a do momentu braku komunikacji :/ i teraz jak odczytuje to głównie pokazuje brak komunikacji ze sterownikiem pcm/bcm
I dzięki za schematy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. napewno jutro będę przeglądał
ascyk36 jest offline   Odpowiedź z Cytatem