Temat: [Kuga 2008-2012] Z napedem 4x4 czy bez
View Single Post
Stary 12-08-2019, 19:30   #9
tomaszjan31
ford::professional

Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Z napedem 4x4 czy bez

Cytat:
Napisał jary21 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
4x4 na portalach ogłoszeniowych sa tansze niz z napedem na jedna os
Jesteś przekonany ? Przecież z napędem na dwie osie są bardziej chodliwe ?
Jak sprzedawałem w 2017 śledziłem rynek i tendencja była odwrotna do tej z Twojej opinii. Oczywiście mówimy o sprawnych pojazdach

Bump:
Cytat:
Napisał lewy87r Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co prawda nie wiem jak ze starszymi kugami ale te od 2013 to 4x4 jest oszukany troche.
Nie wiem o czym kolega pisze, bo siedem lat jeździłem mk1 i teraz mk2 i wyczuwalnej różnicy nie zauważyłem, może ciut teraźniejszy napęd szybciej reaguje na uślizg kół przednich, ale może to być jakaś moja sugestia .

Cytat:
Napisał kriswoz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
widać rozdział na komputerze przy zegarach
Akurat tym niech kolega sie nie sugeruje, jest to przybliżony stan, który z dokładnością nie ma nic wspólnego.

Jeżdżąc łącznie prawie 8lat tymi pojazdami nie miałem problemów usterkowych ze wspomnianym napędem, inna sprawa że przeliczyłem możliwości tego dobrodziejstwaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

https://forum.fordclubpolska.org/sho...=271627&page=6 60 post...

Zdecydowanie polecam awd

Ostatnio edytowane przez tomaszjan31 ; 12-08-2019 o 19:49
tomaszjan31 jest offline   Odpowiedź z Cytatem