Odp: Montaż świateł DRL
Panowie ledy są chińskie ale nie w nich jest problem bo jak nie miałem ledów światła mijania świeciły mi się po uruchomieniu silnika w trybie A w dzień . Tak jak napisałem czujnik zmierzchu jest i chyba działa bo jak zarzucę szmatkę na niego w dzień to sync 3 przygasa i robi się czarne tło ale bez jakiegokolwiek wpływu na światełka
W centralnej konfiguracji jest ustawione "standard dipped light" natomiast w innym miejscu przy pozycja " światła automatyczne " jest enabled czyli odblokowane . ( następnym razem spróbuję właśnie ten parametr zmienić , włączyć , wyłączyć może coś się podwiesiło )
A tak na marginesie kolego kzmuda 1 " ale tak to jest jak się kupuje auto, może być wersja S SE , byle by taniej, etc , a późnej się grzebie, dokłada , kupuje, i tworzą się problemy " auto jest w wersji Tytanium i przypłynęło jakiś czas temu z lampami zwykłymi bez led w oryginale bo tak czasami bywa . Grzebie bo lubię a auto z ledami wygląda fajniej a to forum wydaje mi się że służy do wymiany doświadczeń z innymi użytkownikami także daruj sobie te wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu .
Ostatnio edytowane przez keplak ; 18-08-2019 o 17:25
|