Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 22-08-2019, 21:12   #398
vegeciak
ford::advanced

Model: a
Silnik: a
Rocznik: a
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał tryhp3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla mnie największą słabością marki KIA, jest po prostu słaba siła marki. Mi się te samochody po prostu kojarzą z autami policyjnymi.
Z takimi argumentami ciężko dyskutować.

Ja raczej zwracam uwagę na cenę, ofertę silnikową, jakość materiałów, poziom wyposażenia, działanie multimediów, niezawodność, itp. itd. A tu niestety nowy Focus wypada blado...
Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I żadne kombi nie ma belki, nawet najbiedniejsza wersja.
I nie skrzypi? Nie ma plastików z recyklingu na niemal całej desce? Nie buczy? Nie sypie błędami? Nie ma pozostałych wad wymienianych w tym wątku?

BTW. Znalazłeś już te polskie testy na które się wcześniej powoływałeś, czy nadal szukasz? Właśnie tyle są warte Twoje wpisy... Najpierw coś nabazgrasz, wymyślisz jakąś tezę, a jak inny użytkownik pociągnie Cię za język i zapyta o źródło to nabierasz wody w usta i udajesz że nie widzisz pytania. Gratuluję.
vegeciak jest offline   Odpowiedź z Cytatem