dziękuję za korektę - teraz już wiem dlaczego tylna wiązka od czujnika poziomu ukierunkowana była na montaż na prawą stronę sanek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak jak wspomniałem - dopiero rozpoznaję temat Edka, jednak ze względu na kwestie programistyczne nie jest to łatwe
co do kwestii hcm'a to chciałem od czegoś trzeba zacząć, aby w ogóle sprawdzić czy części od dawcy będą pasować, a jeżeli się uda to temat będzie rozwijany o kamerę - chciałbym oczywiście doprowadzić do pełnej funkcjonalności świateł - czas i fundusze pokażą
poza tym obecnie jeszcze jestem na etapie kabelkologi do tylnego przeciwmgielnego, aby ładnie wiązka wyglądała i było połączone tak jak powinno, czyli przez BCM'a wraz z aktywowaniem kontrolki w IPC - przełącznik świateł już wymieniony na EU wraz z zachowaniem pełnej jego funkcjonalności + chciałbym uaktywnić spryski do świateł, bo w zderzaku mam takowe - więc jak są to po co mają być martwe
@
tedi_k
czy korzystając z okazji mogę poprosić o ukierunkowanie na rodzaj kamery jaki będzie mógł obsłużyć sterowanie automatycznymi drogowymi, widziałem że jest kilka modeli. Co do aktywacji, to szukam na razie lokalnie bo niestety nie mam jak się wyrwać (praca), ale jakby co to z przyjemnością skorzystam