Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 23-08-2019, 18:49   #415
bidżej
ford::professional

Model: Focus MK4
Silnik: 2.0 EcoBlue + A8
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Wspaniałe auto. Stałem w korku i bawiłem się ustawieniami dźwięku z nudów. Przestawiłem dopasowanie głośności audio do prędkości z niskiego na średnie - przy ~140km/h brzmi to jakby mi ktoś kręcił gałką głośności w górę i w dół, jakieś 2-3 razy na sekundę xD
Z nowości odnośnie mojego egzemplarza - 29.08 idzie do serwisu - po raz kolejny z powodu skrzyni, chcą dalej szukać przyczyny szarpania. Dodatkowo wydech dzwoni przy odpalaniu.

Tymczasem w niemieckiej grupie na FB dzisiaj pojawiło się trzecie w ciągu tygodnia zgłoszenie awarii wtryskiwaczy w dizlu 2.0 w nowych autach z przebiegiem 1.5-5kkm. Podobno serwisy znają już sprawę, ale akcji serwisowej "jeszcze nie ma". Chyba przesadzili z oszczędnościami w MY2019.75

Bump:
Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba chodziło o to, że przestał płacić za pochwały Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O to chodziło.

Ostatnio edytowane przez bidżej ; 24-08-2019 o 10:20
bidżej jest offline   Odpowiedź z Cytatem