Sprawdzałem te schematy ale wg nich wszystko co trzeba mam - jest bezpiecznik w komorze silnika F28, jest bezpiecznik w bagażniku F29. Jedyne czego nie ma to prądu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może w tym aucie z systemem start - stop to jest jakoś inaczej zrobione?
Tak teraz sobie analizuję i wygląda to tak: od wtyczki kamery leci kabel zasilający biały, potem przechodzi w kostce w prawej stronie bagażnika i dalej kontynuuje swoją drogę aż do złącza przy nogach pasażera (tego dużego 43 pinowego). Tam też od strony dolnej wtyczki (od wiązki) przychodzi drugi przewód niebiesko pomarańczowy. Dalej przewód przechodzi w przewód niebiesko pomarańczowy i leci gdzieś w górę, tak jakby w tunel środkowy, ale widać że ta wiązka zakręca w stronę konsoli bezpieczników. Na końcu tej instalacji jest na pewno bezpiecznik F28 w komorze silnika. Ale co dzieje się pomiędzy nim a złączem przy nogach pasażera, to mnie interesuje. Bo najwyraźniej tam gdzieś jest przerwa w obwodzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk