No i nie odebrałem papierów do rejestracji - auto przyjechało na złym rozmiarze opon.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miały być 205/60/16 - dla titanium i silnika 1,5 który zamówiłem to jest standard, tak miałem na umowie, tak było w katalogu do modelu 2019.25 i nowym 2019.75 też - a auto stało na 195/65/16 - czyli tych dla silnika 1,0 i to tylko w najbiedniejszej wersji wyposażenia. W salonie tego nie zauważyli, koleś mi zaczął coś gadać że może zmienili w majowej produkcji, że ma homologacje z centrali, to mu pokazałem katalog nowy, nie z lutego gdy zamawiałem, i umowę. Nabrał wody w usta i powiedział że zadzwoni jutro do centrali, bo jak to są rzeczywiście złe opony, to on mi nie może wydać auta. Także żenada....
Druga rzecz, którą sobie zweryfikuję niestety już po wyjeździe z salonu za niedługo (chyba że nie będą chcieli mi zmienić tych złych opon, to wtedy nie wyjadę bo zrezygnuję z odbioru), to grubość lakieru - jest między 80 a 150, przy czym najmniejsze są wartości na progach i dołach drzwi, a w niektórych miejscach na tym samym elemencie jest np 130 lub 150 (lakier ten bezpłatny niebieski).
Czy to nie są za duże wartości ?
Także sprawdzajcie sobie rozmiary opon, bo bym wyjechał na złych, skoro oni sami nie zauważyli (zakładam że tak bylo na prawdę).