View Single Post
Stary 29-08-2019, 09:23   #1393
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał vegeciak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To tyle jeśli chodzi o legendarną, powtarzaną do porzygu przez niektórych, niewiarygodną przestrzeń Focusa
Ja się wyłączam z dyskusji, bo nazwiesz mnie atakującym.

Ja tylko zwracam, że Ty piszesz o swoich upodobaniach. Piszesz o miejscu nad głową, na stopy.
Więc ostatni raz odpisuję.
Dla mnie ważniejsze jest te kilka cm od kanapy do przednich foteli, bo córka siedzi w foteliku, żona ma 165 cm więc miejsca nad głową nas nie interesuję.
Więc nie chodzi mi o żadną legendarną przestrzeń, tylko wiesz dziecko nie maleje, córka jeszcze z 3-4 lata pojeździ w foteliku i JA wolę te nawet 2-3 cm więcej miejsca przód-tył niż góra-dół. Dla nas nawiewy w tunelu byłyby miłym dodatkiem, ale nie były aż tak ważne by je mieć w aucie. Powtórzę, dla mnie i moich dziewczyn. I nie jest to moje zdanie, a zdanie żony, ona siedziała w autach o których pisałem, w niektórych wsadzaliśmy nasz fotelik. Więc mi nie chodzi o jakieś legendarne cm w Focusie, tylko organoleptycznie pod nas sprawdzone miejsce. Ja rozumiem, że Ty wolisz mieć więcej miejsca na stopy, ale moja żona ma je mniejsze i ona ma sporo. Rozumiem, że Ty jako wyższy człowiek chcesz mieć miejsce nad głową, ona ma go aż nadto. A córka może sobie w dłużej podróży nogi wyprostować, gdy pasażer na przednim miejscu też może siedzieć wygodnie, najczęściej jest to teściowa, ona też mała kobieta, więc fotel sobie do przodu przesuwa.
A Ty piszesz jakby wszyscy musieli mieć takie zdanie jak Ty. A szkoda, że zapominasz, że nie każdy jest Tobą i nie każdy ma takie same priorytety.

Ja zgodnie z radą kolegi odpuszczam, więcej nie będę zaśmiecał tego tematu swoimi wpisami. Tobie życzę zakupu auta dla Ciebie idealnego i nie, nie jest to ironia. Po prostu Ci tego życzę i pozdrawiam.
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem