Hej.
Planuję dołożyć elektryczną klapę u siebie, poczytałem już co nieco ale chciałbym się upewnić czy to co znalazłem u siebie wystarczy do dołożenia klapy czy trzeba będzie rzeźbić wiązkę.
Poniżej wstawiam zdjęcia z mojego auta, za przełącznikiem świateł znalazłem dwie wtyczki, jedna wciśnięta w zaślepce, która jest idealnie w miejscu przycisku do otwierania klapy z wewnątrz oraz drugą (szarą) która jest bardziej z tyłu (nie mam pojęcia do czego mogła by służyć).
Natomiast z tyłu auta przy lewym nadkolu znalazłem jedną również szarą wtyczkę (tu niestety brak zdjęć).
Czy to wystarczy (nie licząc klapy, przycisku wewnętrznego i modułu) by myśleć o elektrycznej klapie czy jednak trzeba będzie rzeźbić?
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.