Cytat:
...
Ja stałem się beta testerem dokładnie " Sun Jan 27, 2019 3:29 pm"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Szanowni koledzy - (
@
Speedo
także...) nie jest moim zamiarem "bronić interesów 'Kasty'" (za prywatne skojarzenia nie odpowiadam...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Napiszmy jednak wyraźnie, iż FORScanem programującym moduły "uceglić" auto można 100x łatwiej niż nie przymierzając FoCCCusem...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie dlatego, że ma jakieś liczne błędy a z tego prostego powodu, że
na zbyt wiele pozwala.
Przez to potrzeba nadzwyczajnej samodyscypliny oraz doświadczenia istotnie przekraczającego doświadczenie tutejszych forumowych "aspirantów do bycia magikami"...
Jest to moim zdaniem główny powód, dla którego rosyjscy koledzy "te karty trzymają przy orderach"...
Warto się chwilę zastanowić, zanim rozbudzimy demony "wgrywania co popadnie gdzie tylko się da"...
BTW - w mojej opinii roboty ze stawianiem efektów takich działań na nogi (dla tych co potrafią stawiać a nie tylko kłaść...) wystarczy w wyniku upublicznienia reformatera do Sync3...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wg mojej wiedzy już się rozpoczęły "lamenty i załamywanie rąk - com ja począł nierozważnie..." przy jeździe bez trzymanki z Sync3...