A to ciekawa sprawa z tymi schematami bo znowu dochodzę do tego złącza C237
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i znów pin 43 jak przy kamerce i w C214 pin 25 też jak przy kamerce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tego by wynikało że jednak jakieś zasilanie do BLIS leci od strony skrzynki bezpieczników. Więc sprawdzanie tego przewodu mam z głowy bo wiem że go mam. Swoją drogą już wiem teraz dlaczego w C237 od strony wiązki podłogowej pin 43 ma dwa kable - biały i niebiesko czerwony. Jeden leci do kamery a drugi do BLIS...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz to jeśli mam zrobioną tą zworkę między pinem 43 i 31 od start stopu to na pewno nie będę musiał się martwić o zasilanie BLISa. Pozostaje mi tylko sprawdzić czy pozostałe przewody z wtyczki BLIS idą tam gdzie powinny, czyli masa (swoją drogą dziwne że z jednego radaru wychodzą dwie masy??) no i przewody sygnałowe CAN do BCM.
A jak wygląda sprawa połączenia lusterek z modułami w drzwiach? Chciałbym uniknąć wymiany całych lusterek, mam sporo starej wiązki z mk1 wraz z pinami wiec mógłbym dołożyć to co ewentualnie brakuje.