View Single Post
Stary 06-09-2019, 12:14   #1452
Tichy
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Janisek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak możesz czekać to masz wybór. Do innych marek, jeśli jeszcze nie byłeś, trzeba iść, sprawdzić co by Ci tam pasowało i było alternatywą / konkurencją dla foki. Być może znajdziesz dla siebie coś lepszego. Jeśli nie - ja bym poczekał, ew. spróbował znaleźć coś z placu - czasem może Ci spasować konfiguracja. Myślę, że pod koniec roku może być sporo egzemplarzy, które były zamówione pod klienta a z racji przesunięć w terminach zrezygnowali z odbioru.
No właśnie inne marki mi nie leżą. Jeździłem Kią Ceed... no fajne auto ale trochę głośne powyżej pewnej prędkości, wygodniej mi się w Foce siedziało. Myślałem o Civicu, ale z silnikiem 1,5 to raczej poza moim budżetem, więc nawet nie byłem w salonie. VAG odpada bo nie lubię VAG-a, Mazda 3 - jak Honda, poza budżetem, Corolla sensowny silnik to tylko hybryda, a ja nie chcę hybrydy, poza tym jakiś taki dziadkowóz. Megane - plastic fantastic, Peugeot 308 miękki, a mi zależy na fajnym prowadzeniu ... Nosz kurczę tylko Foka mi pozostaje.
Tichy jest offline   Odpowiedź z Cytatem