Cytat:
|
Komputer będzie dokładnie wyliczał zużycie paliwa pod warunkiem że będzie miał dokładne dane często zmieniamy koła i zapominamy zapodać dane do komputera
|
Gdzie wprowadza się ten obwód? Gdzie można sprawdzić jaki jest? właśnie takich informacji mi trzeba
Cytat:
nie prościej policzyć litry / km ?
jak ludzie sobie potrafią uprzykrzyć życie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
dla mnie uprzykrzaniem sobie życia jest właśnie liczenie pod dystrybutorem które mnie nudzi a nie jednorazowa kalibracja i tylko patrzenie w komputer pokładowy i tylko chwilowe przemyślenie czy to się może pokrywać z stanem faktycznym dlatego chce to zrobić raz a dobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do lejącego wtryskiwacza - auto krajowe serwisowane 128000km przebiegu i chyba wątpie w to przy takim przebiegu, jak rozwinę możliwości diagnostyki swoje to się postaram zorientować czy coś takiego może mieć miejsce
jeszcze jedną rzecz będę robić dziś/jutro - aktualizacja ROMu zegarów do nowszego i jest szansa że pomoże lub jak się wykona jakiś reset to lepiej będzie liczyć