A to ciekawe, skoro na 5 lat dostałem rabat 15% od kwoty faktur. Może Ty masz takie warunki jako klient indywidualny, ale ja nie mam, mimo że serwisuję od 4 lat MK3, to aż takich rabatów nie dostawałem. W firmie na flotę mamy 10%. A teraz mi dali na MK4 za to opóźnienie, więc powtarzam, nie uważam żebym został pokrzywdzony. Fair dil. Nie zapominaj też, że dealer wziął na siebie podwyżkę ceny auta, a sama dopłata do silnika 1,5 od lutego podrożała sporo. Jakoś z Mustangami ludzie musieli dopłacać... Dla dealera bardziej by się opłacało w moim przypadku, gdybym zrezygnował z odbioru - moje auto by na pniu sprzedali w salonie i to za wyższą cenę niż mi (kombi, titanium biznes, wiekszy silnik, dodatkowe pakiety..) Ale oczywiście ja wszystkim życzę jak największych rabatów za opóźnienie, nawet 30% wartości auta... Ja oszukany czy potraktowany źle się nie czuję.[/QUOTE]
Nie dostawałeś rabatów i co mam powiedzieć? Przykro mi. Sprzedali lub nie. W Poznaniu stał taki jak Ty zamówiłeś dobre 3-4 miesiące i nikt nie kupił, więc spokojnie, focus to nie auto kolekcjonerskie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powtarzam, nie chodzi o 30% tylko chociaż głupi bak paliwa, cokolwiek. Mam swoje zdanie, Ty swoje. Więc nie ma tematu. Ważne żebyś Ty był zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.