Odp: czy jest autoblokowanie drzwi po wyłaczeniu zapłonu?
Tedi_k nie mam interesu w tym zeby coś tutaj kłamac. Zarejestrowalem sie na forum jak zobaczysz po 1 moim wpisie, bo mam bardzo duzy problem ze swoim mondkiem. Przegladam sobie forum i sie udzielam. Nie wymadrzam sie z tym zasiegiem keyless. Nie twierdze, że jest to "standardowa opcja". Nie znam sie, wydawalo mi sie ze tak to dziala na zasadzie zasiegu. Teraz az sam zglupialem bo pierwsze moje mondeo i w dodatku pierwsze auto z guzikiem zamiast standardowej stacyjki i zastanawiało mnie czy sam się zamyka po wyjsciu z auta i trzaśnięciu drzwiami-strach przed zostawieniem i zatrzaśnięciem kluczyka w środku. Zweryfikuje to gdzies za tydzien( przewiduje ze tyle potrwa z tego co mowia mechanicy) naprawa mojego auta i napisze, moge rowniez na potwierdzenie nagrac i wstawic film na yt o ile rzeczywiscie tak jest( naprawde zglupiałem po Twoim wpisie). Moje mondeo patrzac jak wyglada itd, bylo w posiadaniu jakiegos niemieckiego tuningowca( zewnetrznego). Obniżone, poszerzane nadkola z tyłu, bo jeżdżone bylo na 21 calach, w środku ledy, duzo elementow pomalowane z zewnątrz na czarno( np grill) itd itd. mógł ktos przede mną się bawić z ustawieniami komputera. Jeżeli masz racje, potrafię przyznać się do błędu i zwrócę honor. bylem po prostu pewien, ze tak to u mnie dziala, ale sprawdze jeszcze raz po odbiorze z warsztatu.
Kolega Speedo to jakis specjalista od fordów w Zielonej Górze? Chétnie bym się w jakis dzien spotkal jak odbiore auto. Może coś podpowie. W auto w tym miesiacu wrzuce okolo 10 tysiecy na naprawę, to jeszcze troche mam zamiar nim pojeździc, bo koszty naprawy i tak się nie zwrócą, a będę miał MAM NADZIEJĘ spokój po odbiorze od kolejnego mechanika.
Ostatnio edytowane przez Tomas_zg ; 11-09-2019 o 08:00
|