Temat: [Fusion - Mondeo USA] 2.0 EB 240km - założone LPG
View Single Post
Stary 18-09-2019, 08:13   #244
votermat
ford::beginner

Imię: Piter
Model: Fusion
Silnik: 2.0 EB 240KM +lpg KME NEVO SKY DIRECT
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 2.0 EB 240km - założone LPG

Witam.
Odpowiadam Ryśkowi(Ryki67) jechałem całkowicie normalnie czyli poruszając sie np na S3 gdzie masz prędkość dopuszczlna 120 to ja na tempomaciku miałem 126 natomiast trasa Międzyzdroje przez mazury ,zachaczając o Włosławek i do Tarnowa(około 2000km odcinek) specjalnie nie ma autostrad za wyjątkiem S7 i kawałek A1, są większości ograniczenia do 70 km do 90km i 50 km( wiadomo troszkę te prędkości ograniczone się przekraczało w miarę rozsadnie) ,więc tak to wygląda,oczywiście da poszaleć i przekroczyć te prędkości znacznie ale po co i w imę czego???żeby się zabić albo kogoś ...
Te odcinki pokonywałem wczesniej tylko na pb i spalał ok 9, 10.
Dokonałem też z ciekawości testu spalania z prędkościa około 160 km/h na odcinku Kraków -Rzeszów(A4) to pb 1,85 na 100/km i 12,5 lpg na 100 /km ale to jest normane większa prędkośc większe spalanie.
LpG zakładałem w Bochni koło Krakowa (Auto -Gaz Migdał) , od samego początku profesionalne podejście do klienta, naprawde polecam, żadnych problemów, w czasie serwisu gadałem z innymi gościami co byli też na serwisie (wymiana filtrów) i to konkretnymi furami USA 3.5 l i 5.0 l potężne silniki 3 letnie fury i też pozytywne opinie !!
Wyniki pozytywne spalanie miałem już po pierwszym razie.Przed wyjazdem na wakacje 1 przęgląd ok i kazali podjechać po powrocie ,też się wpinali i sprawdzali wszystko ok.
Pozdrawiam .
votermat jest offline   Odpowiedź z Cytatem