View Single Post
Stary 18-09-2019, 10:58   #1540
Tichy
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał mark666 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odebrałem StLine Kombi 182 M6 dwa tygodnie temu, wcześniej jeździłem
Focusem mk3 kombi Titanium 182 M6, jeżeli porównać (na razie chyba za wcześnie na wrażenia i dłuższy opis) to

- więcej miejsca dla kierowcy i pasażera z przodu,
- więcej miejsca z tyłu
- większy bagażnik (większa odległość od klapy bagażnika do siedzeń)
- o wiele lepiej wyciszony,
- dźwięk z wydechu, coś tam słychać, ale mam wrażenie, że bardziej na zewnątrz niż w środku (pisze bo niektórzy narzekają na wydech), kompletnie mi to nie przeszkadza, czasami słychać basowy pomruk.
- mam wrażenie, że silnik się trochę lepiej z dołu zbiera, na mokrym napęd chyba tez tak nie szaleje jak poprzedni (mk3 potrafił na 2 czy 3 buksować kołami)
- plastiki i wygląd ogólnie ok, o wiele lepiej niż w mk3, nie widzę różnicy między samochodami w porównywalnej cenie.
- multimedia bardzo fajnie działają, może nie są demonem szybkości, ale bez przesady.
- 3 cylindry i .. i nie widzę jakiejkolwiek różnicy, nić nie drga, nic nie słychać, dobrze to zrobili.
- spalanie na razie 7,4 a jeżdżę głównie po mieście, aczkolwiek nie cisnę bo niby do tys km ma się dotrzeć, także góra 3-3.5 tyś.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, mogę spokojnie każdemu polecić, a co widzę jego mordę z przodu to się uśmiecham Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Zazdro. Przez takie wpisy jak ten Twój, czekanie mi się jeszcze bardziej ciągnie. Odbieram najwcześniej na początku Listopada, a miało być na koniec września. 1.5 150 km st line hatchback. Pozdro, szerokości i niech Ci służy jak najlepiej.
Tichy jest offline   Odpowiedź z Cytatem