Witam
Na początku chciałem zaznaczyć, że wiem jak zaprogramować szyby itd., i proces ten wykonywałem nie raz. Problem pozostał, a do tego jest dosyć nietypowy, i się pogłębia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otóż szyba od strony kierowcy w moim Mondku uchyla się normalnie, czy to w trybie manualnym, czy też całkowitym automatycznym otwieraniu. Problem pojawia się gdy chce tą częściowo otwartą szybę zamknąć. W momencie pociągnięcia cyngielka szyba rusza odrobinę do góry, następnie samoczynnie zjeżdża na sam dół, i nie można jej zatrzymać. Gdy już zjedzie do końca, można ją normalnie zamknąć.
Ostatnio wymieniłem aku, po tym chciałem przeprowadzić akcje z programowaniem szyb, bo przestały samoczynnie się domykać, jasna sprawa. Zabrałem się za stronę kierowcy, po zakończeniu procesu szyba działa jak wcześniej, czyli żyje własnym życiem. Gorsze jest to, że programowanie szyby pasażera zakończyło się tym samym. Teraz również ona działa tak samo jak ta od strony kierowcy. Tylnych boje się ruszać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Może ktoś będzie wiedział o co chodzi, normalnie jakaś magia. Może ktoś miał podobny problem. Wszelkie wskazówki na wagę złota, bo mi już wity opadają.
Pozdr.