Ja tez caly czas mam w glowie, zeby dlubnac mojego transita, jednakze jestem caly czas zawalony robota, duzo jezdze i kilometry leca. Zblizam sie juz do 90 tys km i zastanawiam sie, czy jest jeszcze sens robic program przy coraz wiekszym przebiegu? Teraz te silniczki takie delikatne i wrazliwe i obawiam sie, ze sie rozleci jakby dostal teraz +40KM i +70Nm..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mozliwe, ze w przyszlym roku bede zmienial na nowszy model, ale wtedy juz sie trafi z GPF... eh.. koledzy Tunerzy, z jakim najwiekszym przebiegiem programowaliscie 1.0 eb? I jak wyszlo bezpiecznie? Rozumiem, ze kazdy silnik jest dbany inaczej przez kierowce. Ja np. jezdze duzo w trasie i te 100KM wykorzystuje w pelni. Czasem pedal gazu wciskam zero-jedynkowo.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. olej w silniku zmieniam co 15 tys. km. Aktualnie zalany Millers Oils XF Longlife EB 5W20 - nie wiem, czy dobry wybor. Zawsze obowiazkowe rozgrzanie silnika i studzenie, staram sie jak moge.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.