View Single Post
Stary 27-09-2019, 09:58   #1601
Tichy
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Jaworrr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy dobrze rozumiem, że jak kupię felgi i opony bez czujników to system będzie mi migał diodą z informacją o braku wykrycia czujników? Czy to można wyłączyć?

Będę miał fabrycznie założone letnie 18". Zastanawiam się czy kupować opony 18", czy na zimę lepiej komplet np 17" + opony.
@forger , mógłbyś podać jakie masz parametry swoich opon?

//Edyta

U mnie zaczyna się cyrk. Dzisiaj podpytany ph forda zaczyna przebąkiwać, że może być problem z produkcją mojego egzemplarza. Albo zrobią go w listopadzie, albo w ogóle.
To oni nie wiedzą w tej fabryce ile samochodów zdążą zrobić do końca roku... czy ja czegoś nie rozumiem?
Kiedy zamawiałeś i jaki silnik? masz już VIN? Niech Ci Twój sprzedawca wyśle printscreen z systemu, to będziesz widział jaki jest status auta. Jeśli jest "Planned", to jeszcze wszystko się może zmienić, jeśli "segmented" to na 100% powinien się wyprodukować w podanym terminie. Też miałem pod koniec sierpnia niezły w****, bo zadzwonił do mnie dealer i powiedział, że produkcja przesunięta na listopad i w ogóle jest ryzyko, że się wcale nie wyprodukuje. Na szczęście finalnie się okazało, że jednak data produkcji to połowa października i mam już VIN to się nie martwię.
Tichy jest offline   Odpowiedź z Cytatem