Cytat:
|
Haha... myśle ze za rok już wyeliminują większość usterek i będzie to w miare fajne auto tak jak mk3. Ale jak narazie trzymał bym się z daleka od tego modelu.
|
Cześć, zaglądam na to forum od ok. roku kiedy to kupiłem FF mk4.
Czytałem , nie pisałem - ale w końcu się zarejestrowałem.
Niektóre wątki strasznie się rozrosły, zwłaszcza te z narzekaniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czasami czytając te właśnie dwa, trzy wątki zastanawiam się czy aby na pewno kupiłem Focusa MK4...
Jaki sens ma uogólnianie kilku felernych egzemplarzy na wszystkie FF mk4 - jak słusznie zauważył kolega AdoKrycha007?
Od ponad roku codziennie z przyjemnością wsiadam w mojego FF nie słyszę żadnych hałasów, odłączeń cylindra itp. wszystko pracuje sobie cicho i tak jak trzeba... Pali niewiele, komfort jak dla mnie jest OK, wizualnie myślę że to jeden z ładniejszych kompaktów na drogach (ale to subiektywne).
Nawet w wątku o wycieraczkach... Panowie, wycieraczki zmienia się co roku i zawsze tak robię w moich samochodach.
Jakie bugi w sync3? Działa jak należy, gra itp, nie przycina się, sterowanie głosem jak dla mnie jest super.
Rozumiem, że męczycie się z problemami ale to nie powód żeby uogólniać to w ten sposób na wszystkie FF mk4. Jakby to policzyć to wygląda to raczej na pechowe egzemplarze.
Są tutaj na forum jacyś zadowoleni posiadacze FF MK4?
W sumie dobrze, że nie czytałem tego przed zakupem bo pewnie bym nie kupił... Z dzisiejszej perspektywy pewnie bym żałował.