Oba bym musiał tyłem do kierunku jazdy , to oczywiste.
Gdybym chciał kupić 2 nowe dobre 0-18 na 2- 2.5 roku to jednak bardzo drogo wyjdzie . Wiem że na.bezpieczenstwie się nie oszczędza, ale bez przesady .
Ale tu nie chodzi w zasadzie tak o cenę czy przepinanie.
Ja bardzo chętnie będę przepinał z auta do auta , chodzi o to żeby fotelik na isofix miał jednocześnie możliwość zapięcia na pasy i chodzi o fotelik 0-18
Foteliki bez isofixa zapinane na pasy nie są zbytnio stabilne, denerwuje mnie to . Wiem że w jednym aucie tak będzie , ale to w grę wchodzi jazda tylko wokół komina od pon do pt.
Na weekend jeździmy Smaxem w dalsze podróże.
Szkoda że gdzieś w moich stronach nie ma 8 gwiazdek, chyba Kraków najbliżej.
Zostaje mi chyba tylko pojechanie do sklepu z fotelikami , zobaczyć na żywo jak wygląda, posłuchać opinii , przymierzyć do auta , najlepiej pojechać 2 autami z żona i dzieckiem .
Zresztą i tak muszę kupić dwa foteliki bo ten " średni " muszę bratu niebawem oddac. A tak to bym musiał kupić 3
Co do starszych aut i złomu to muszę niektórych zmartwić, ale moja 20 letnia astra jest sprawniejsza od wielu nowszych aut i przede wszystkim jak zasadzisz z buta w drzwi to blacha się nie wgniecie jak w tych nowych "chińczykach " i lakier nie porysuje , a jak dobrze pójdzie i nie zgnije to pójdzie na zabytek i w takim celu ją trzymam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.