Temat: [Focus 2004-2008] chiptuning 1,6 tdci
View Single Post
Stary 01-10-2019, 23:44   #557
FordMac
ford::amateur

Model: Focus mkII kombi
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Re: chiptuning 1,6 tdci

Witam.
Zanim mój Focus został poprawiony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przeczytałem wszystkie posty na ten temat, sam długo zastanawiałem się nad żywotnością podzespołów i czy przy przebiegu ok 240tyś nie jest to czasem zabieg zabójczy dla silnika. Moja rada dla każdego który zastanawia się nad modyfikacją; NIE ZWLEKAJ !!!!!!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto nie do poznania, wrażenia z jazdy takie , jakby bieg niżej, czyli na 4 biegu przyspiesza jakby na 3 biegu. Podczas wyprzedzania ciągnie dallej niż wcześniej
Ja poprosiłem o mocny ale bezpieczny program a wynik pożniżej na wykresie, szkoda że nie pękło 300nm, no ale i tak jest fajnie

https://drive.google.com/open?id=1Rh...45hQwgsTaCM9jE
FordMac jest offline   Odpowiedź z Cytatem