View Single Post
Stary 02-10-2019, 09:32   #5
Grzegorz MX
Jeżdże Toyotą :-)

Imię: Grzegorz
Model: FF II,5 MK2 hb + FF III,5 hb
Silnik: 1.6b duratec/1.5eb
Rocznik: 2010/2017
Domyślnie Odp: Alufelgi, jak wybrać by później nie płakać i nie żałować.

Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo nie zadecydujemy za Ciebie //.//, napisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do sprzedawcy z prośbą o potwierdzenie kompatybilności felg z Twoim samochodem. Jego odpowiedź to wówczas jego odpowiedzialność za potencjalne dostarczenie towaru niezgodnego z umową - jeśli coś nie zadziała.
Tu też trzeba uważać bo dołożą ci pierścienie centrujące (dodatkowo płatne) zmieniające otwór centralny na odpowiedni do forda a ET zmienią dystansami.
Już ja znam działy zbytu co chcą wepchać gunwo chińskie.

Jeśli mógłbym doradzić - kup używki ale osobiście (nie wysyłka) OEM fordowe od dowolnego modelu focusa poza mk1 (pasują od mk2, mk3) - na jakie cie stać i jakie ci się podobają.

jak chcesz nowe to w ASO za chwilę będą mieć promocję na wyprzedaże alufelg (jak co roku), ale to nie ta półka cenowa.
Grzegorz MX jest offline   Odpowiedź z Cytatem