Cytat:
|
jak chcesz nowe to w ASO za chwilę będą mieć promocję na wyprzedaże alufelg (jak co roku), ale to nie ta półka cenowa.
|
Czy ja wiem... Felgi z pierwszego postu są za 430 zł sztuka. Promocje w ASO potrafią zejść po drobnych negocjacjach do poziomu 550 za sztukę. Czasem poza ASO można trafić jeszcze taniej (swoje kupiłem nowe, w pudełkach, za niecałe 2000 zł, żeby mieć drugi komplet). Promocja w ASO to na ogół 2400 na plakacie za 16", a po rozmowie można jeszcze coś ugrać, ale to już zależy od salonu, handlowca i klienta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak brać innej firmy za ~500 zł sztukę, to chyba z racji na wzór / wygląd. Można kupić markowe felgi, nawet tych samych firm, co OEM, za ok 100 zł taniej za sztukę i obejść się bez pierścieni centrujących i innych kombinacji.
Można też kupić proste używane za kilkaset złotych i zregenerować za ok 1000 zł, co da oszczędność rzędu "jednej felgi"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wtedy brać odrapane, nieestetyczne, ale proste. Bo te, co ładnie wyglądają, to często są krzywe od dziury / krawężnika / spowalniacza i stąd "okazja". Jak felga prosta i ładna to kosztuje prawie tyle, co nowa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualnie mam stare, oryginalne felgi z pierwszego montażu w renowacji - zobaczymy, jak wrócą