View Single Post
Stary 02-10-2019, 13:09   #13
Grzegorz MX
Jeżdże Toyotą :-)

Imię: Grzegorz
Model: FF II,5 MK2 hb + FF III,5 hb
Silnik: 1.6b duratec/1.5eb
Rocznik: 2010/2017
Domyślnie Odp: Alufelgi, jak wybrać by później nie płakać i nie żałować.

Cytat:
Napisał HuSaR121 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co czytałem na innych tematach to MK2 po lifcie i nowsze mają et50, a moja wersja 52 i tu pytanie czy to aż taka wielka różnica, czy też gdybym znalazł felgi zgodne ze wszystkim , ale z et50 to czy byłby to problem, bo takich jest mnóstwo, co jedni piszą że jest ok, inni że obciera i sam już nie wiem

Bump:
16" czy 17"? 6,5" szerokości czy 7" i więcej?

u Ciebie nie ma szans.

Bump:
Cytat:
Napisał Ze_ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy ja wiem...

Można też kupić proste używane za kilkaset złotych i zregenerować za ok 1000 zł, co da oszczędność rzędu "jednej felgi" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wtedy brać odrapane, nieestetyczne, ale proste. Bo te, co ładnie wyglądają, to często są krzywe od dziury / krawężnika / spowalniacza i stąd "okazja". Jak felga prosta i ładna to kosztuje prawie tyle, co nowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualnie mam stare, oryginalne felgi z pierwszego montażu w renowacji - zobaczymy, jak wrócą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co?????? 1000zł za regeneracje? Chyba ofordziałeś do końca :-)
Ja płaciłem za piaskowanie i malowanie proszkowe - 18 cali do Hondy - ok 80zł za sztukę. Otwock k/Warszawy.

16" to pewnie jakieś 60 zł za sztukę + jeśli mają ubytki (ale nie pęknięcia) to szpachlowanie i podkład maks 100zł za całość. J.w. zakład.
Grzegorz MX jest offline   Odpowiedź z Cytatem