Dzieki wielkie za chęci pomocy, jeśli chodzi o części to mam duże zniżki również - pracuje w jednej z większych firm transportowych w zachodniej Polsce, przy 350 ciężarówkach to hurtownie walczą o to zebysmy u nich kupowali. Z tym nie ma problemu, aczkolwiek jako bezposredni dystrybutor moze i jeszcze taniej bedziesz miał. Problem jest ze zdiagnozowanie problemu, a wymieniac po kolei wszystko, mija się z celem.
Bartecki - no chodzę struty strasznie, z kobietą kłótnie, bo przez 2 miesiące włożyłem w auto bez pozytywnego skutku bardzo dobry urlop gdzieś w tropikach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że w końcu dojde do sedna problemu.
Zbyniu, w UK swoje przeszedłem parenascie lat temu i wracać tam nie zamierzam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak odbiore auto ( podejrzewam, że dopiero w poniedziałek ), to jak problem będzie się wciąż pojawiał po tym zaślepionym EGR, będzie trzeba szukać dalej.