Mam 3,5l więc oto minusy 2.0
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :
- nie jeździ w pełni na gazie,
- mniejsza moc,
Plusy 3,5 : ten silnik jest "stworzony" pod LPG, nie wysilony, bardziej bezawaryjny, większa żywotność.
Titanium vs SEL, podobno w Titanium jest więcej dobroci, którą możesz wykorzystać czyli włączyć albo mniej przerabiać, np migacze tylne. Zresztą jak ktoś miałby wyposażyć na full wersję SEL to po co skoro może kupić (raczej) taniej Titanium ? Na dniach chcesz kupić? Taki wybór
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ? Ja polowałem na swój wypas ok. roku, tj przebieg 7 tys. km, rocznik mniej niż 2 lata, wentylowane siedziska, perła, nie uszkodzona blacha, tylko wymiana elementów "wymiennych", poduszki całe, 3,5l. ... no ale to zależy od wymagań, można też na dniach, powodzenia. Nie odkryłem jeszcze różnicy w AWD bo zima dopiero będzie ale podobno to całkiem inna bajka jeśli chodzi o jazdę. Spalanie piszą, że 3,5 l. ma od 10,7 do ok 15 l. LPG, ja jeszcze nie sprawdziłem.