View Single Post
Stary 06-10-2019, 21:36   #6
flymanx
ford::average

Model: Focus MK3 FL kombi
Silnik: 1.6 125 KM benzyna
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Jakie funkcje są możliwe do aktywacji z poziomu systemu bez dodatkowych przeróbe

Ja chciałem dołożyć do jednego podłokietnik. I wszystko fajnie tylko bez podłokietnika jest dużo więcej miejsca w środku i jak przewozisz np. długie rzeczy - jakaś np. rurka to wtedy podłokietnik przeszkadza ją przeprowadzić aż do nóg pasażera a bez podłokietnika idzie elegancko.

Światła przeciwmgielne - wg mnie nic nie dają. A jak mgła jest taka jak ściana to nie wyjeżdżam w drogę w ogóle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Elektryka szyby tył - wolę manualnie bo nie muszę szukać kluczyka i uruchamiać stacyjny aby opuścić szybę z tyłu. Gdyby jakimś cudem ktoś zatrzasnął się w środku (np. dziecko) w aucie to może wyjść przez tylne okno.

Jedyne co faktycznie może się przydać to czujniki parkowania tył. Jakieś najprostsze aby skuteczne. Chociaż wcześniej jeździłem większym kombi - Opel Vectra C - więc jakąś tam wprawę mam w wyczuciu odległości.

Poza tym autko rewelacja. Dobrze, że kupiłem ostatnie sztuki MK3 FL bo miałem czekać już na MK4 i bym się władował na mega minę bo MK4 to skrajne dziadostwo (miałem tydzień na testach i czytam wątki na forum).

Pozdrawiam i na spokojnie!
flymanx jest offline   Odpowiedź z Cytatem