Cytat:
|
Powinno działać, tylko trzeba ustawić kamerę po can nie lin.
|
Tak zostało zrobione. Nie działa i prawdę powiedziawszy, zagrzęźli my a czort karty rozdaje!
Darek działa z komputerem, w końcu jest z Wrocławia. Na tę chwilę, naprawdę czort karty rozdaje. Wszystko działało do momentu wymiany BCMa. W ASO, 10 września, nie skopiowano mi ustawień z wymienianego BCMa, pomimo mocno wyartykułowanej prośby, tylko zaprogramowano kluczyki. Darek dopiero po powrocie, 4 października, wgrał mi kopię ze starego BCMa. Do tej pory jeździłem bez kamery cofania i innych dołożonych wynalazków. Opisuję to szczegółowo, bowiem nie wiem, czy to ma znaczenie dla rozwiązania problemu.
Na komputerze, po tych zmianach, był tylko odczyt błędu LINu. Wczoraj odpiąłem LIN z kamery i efekt jest taki, że nie działa mi wizualizacja czujników cofania. Kamera też nie działa. Na dodatek przyszły radary do BLIS, wiązka i lewy uchwyt. Zderzak czeka na prawy uchwyt, wszystko jest już w nim zamontowane poza tym brakiem. Dochodzi walka z czasem, bowiem z pewnych względów mamy tylko dwa dni na rozwiązanie problemu. Gdy się nie uda, kolejna szansa będzie za miesiąc...