Temat: [Fusion - Mondeo USA] 2.0 Ecoboost 2016 gigantyczne spalanie.
View Single Post
Stary 08-10-2019, 23:36   #7
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Fusion USA 2016 gigantyczne spalanie.

Cytat:
Napisał kzmuda1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
groteskowo ,

a w to uwierzycie w jednym fusionie
...
Kolego Krzysztofie - dzisiaj jestem po dłuższej dyskusji z użytkownikiem kupionego ode mnie C-maxa Energi (tego czerwonego, nr 2...). Dyskusja przebiegała w stylu: "jestem bardzo zawiedziony, bo na samym prądzie przejeżdżam na jednym ładowaniu ok. 27km, a producent podaje ponad 30km. Ponadto jeden Pan pokazywał w Internecie, że on przejeżdża 47km. Ja też chcę przejeżdżać 47km. Niech Pan coś zrobi. Kupiłem auto 3.000km temu i JUŻ RAZ MUSIAŁEM TANKOWAĆ BENZYNĘ...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) A chciałem jeździć na samym prądzie"...
DODAM - wszystko w stanie perfekcyjnym, zero błędów, napięcie na wszystkich celach aklumulatora o 0,02V niższe niż w moim "nówka sztuka" Fusione Energi.
Bądź tu mądry i wytłumacz człowiekowi, że ta maszyna na perswazje jest słabo podatna i żre ten prąd kiedy chce...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem