Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 09-10-2019, 08:37   #668
bidżej
ford::professional

Model: Focus MK4
Silnik: 2.0 EcoBlue + A8
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał ddela Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oto jak Ford narzeka na sptrzedaz:
To jest artykuł wyłącznie o Europie. W dodatku największy wzrost odnotowali w Niemczech, gdzie Focus to czołówka aut flotowych i wypożyczalniowych. Podobnie mają się dane z polskiego artykułu.

Cytat:
Napisał ddela Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie sprzedałeś swojego focusa
bo mój to też służbówka.

Cytat:
teraz to strach cos napisać bo od razu paru usłużnych kolegów od KIA zjadą cie że kupiłeś nie ten samochód co potrzeba
jakich? xD
Focus jest naturalnym konkurentem ceeda na rynku, oba są nowymi modelami, czego nie można powiedzieć np. o Golfie, Octavii, Leonie, Megane czy paru innych modelach (jest jeszcze Corolla i Mazda 3, ale Corollą nie jeździłem, a Mazda - cenowo, ale też pod względem wykończenia jest znacznie wyżej niż ceed i Focus). Więc to normalne, że Focus jest porównywany z ceedem. A fakty są takie, że przegrywa tą rywalizację dość srogo.
Nikt cię tu nie jechał i pewnie nie będzie jechał za kupienie Focusa, twoja kasa, twój cyrk, twoje małpy. Nie dramatyzuj.

Bump:
Cytat:
wątek rozrasta się do setek postów z których 10% to sensowne porady
to jest wątek o wadach, a nie o tym co i jak naprawić (zresztą poza wizytą w ASO i tak niewiele można samemu zrobić). Normalna rzecz, że jest litanią narzekań. Nie wiem czego innego tu szukasz.
bidżej jest offline   Odpowiedź z Cytatem