Cytat:
|
Oto jak Ford narzeka na sptrzedaz:
|
To jest artykuł wyłącznie o Europie. W dodatku największy wzrost odnotowali w Niemczech, gdzie Focus to czołówka aut flotowych i wypożyczalniowych. Podobnie mają się dane z polskiego artykułu.
Cytat:
|
Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie sprzedałeś swojego focusa
|
bo mój to też służbówka.
Cytat:
|
teraz to strach cos napisać bo od razu paru usłużnych kolegów od KIA zjadą cie że kupiłeś nie ten samochód co potrzeba
|
jakich? xD
Focus jest naturalnym konkurentem ceeda na rynku, oba są nowymi modelami, czego nie można powiedzieć np. o Golfie, Octavii, Leonie, Megane czy paru innych modelach (jest jeszcze Corolla i Mazda 3, ale Corollą nie jeździłem, a Mazda - cenowo, ale też pod względem wykończenia jest znacznie wyżej niż ceed i Focus). Więc to normalne, że Focus jest porównywany z ceedem. A fakty są takie, że przegrywa tą rywalizację dość srogo.
Nikt cię tu nie jechał i pewnie nie będzie jechał za kupienie Focusa, twoja kasa, twój cyrk, twoje małpy. Nie dramatyzuj.
Bump:
Cytat:
|
wątek rozrasta się do setek postów z których 10% to sensowne porady
|
to jest wątek o wadach, a nie o tym co i jak naprawić (zresztą poza wizytą w ASO i tak niewiele można samemu zrobić). Normalna rzecz, że jest litanią narzekań. Nie wiem czego innego tu szukasz.