Cytat:
W przypadku aut elektrycznych zasięg odgrywa główną rolę...
|
Tyle, że ten TCU z Lincolna bez przeprogramowania nadaje się co najwyżej do Fusion HEV/PHEV. Nie wkładałem, bo sprowadzam jedynie auta z TCU.
Jest jeden Fusion PHEV w Częstochowie bez TCU (bardzo się zdziwiłem, że jest taka wersja...) - więc jeśli właścicel byłby zainteresowany dość gruntową rozbiórką auta (w Fusion HEV/PHEV TCU jest pod tylną półką, przy krawędzi tylnej szyby lekko po prawej stronie auta) - trzeba zdemontować całość tylnych plastików i wyjąć tylną półkę, to można by eksperymentować czy jest coś w ogóle do zrobienia. Podejrzewam, że zasięg po prostu się pokaże.
BTW - ja to mam takie podejście, że czyjąś skłonność do "sumiennej pracy" oceniam po różnych "drobiazgach" - na przykład po treści i formie oraz szczegółowości wpisów i postów...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wystarczy popatrzeć i poczytać.
No i tyle w temacie "sumienności i dumy"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.