Cytat:
BTW - ja to mam takie podejście, że czyjąś skłonność do "sumiennej pracy" oceniam po różnych "drobiazgach" - na przykład po treści i formie oraz szczegółowości wpisów i postów... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wystarczy popatrzeć i poczytać.
No i tyle w temacie "sumienności i dumy" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To czas może dojrzeć i wyjąć głowę z forum i komputera, tam jest realny świat i tam się ocenia po efekcie wykonanej pracy. Jeśli biorę majstra do wykończenia domu, to mało mnie interesuje, jakie pisze posty, czy w ogóle pisze i gdzie pisze, czy używa polskich znaków, czy podpowiada innym co i jak mają robić - mam to w dupie, tak jak i Twoją ocenę. Oceniam jego pracę na podstawie tego co zleciłem i co zastałem.
Patrząc nawet na to forum - poproszono o zdjęcia modemów, kart i gdzie się zmienia - błyskawicznie rozkręciłem boczek, wyjąłem modem, porobiłem zdjęcia i opublikowałem - ani dziękuję ani pocałuj mnie w dupę. Ja poprosiłem, grzecznie, ładnie, nawet zapytałem czy możesz udostępnić plik z konfiguracji i jak widać - próżnia.
I dodatkowo czytam, że wstawiony modem coś tam pokazuje, ale nie wszystko - dla mnie to partactwo nie robota. Albo robi się dobrze i do końca, albo się nie podejmuje czegoś, czego się nie potrafi. Proste.