Temat: [Focus 2014-2018] Tunning wizualny Trend Sport > Titanium
View Single Post
Stary 10-10-2019, 19:37   #9
crux
ford::beginner

Model: Ford Focus MK4
Silnik: 2.0 EcoBlue 150 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Tunning wizualny Trend Sport > Titanium

Dzięki za odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Link do zdjęć tutaj: https://photos.app.goo.gl/TZFc96c11iwLKvVt7 Niestety nie mam wnętrza, postaram się zrobić po powrocie do domu.
Kątowe zdjęcia robiłem do ubezpieczenia więc gotowce. Zdjęcie od przodu po zmianie grilla, 5 min roboty. Swoją drogą w którymś temacie na forum właśnie odnośnie grilla od titanium ktoś polecał FHU_RobSon_. Potwierdzam więc, że grill od titanium za 259 PLN na allegro był nowy i oryginalny zgodnie z opisem. Zamówiłem we wtorek wieczorem, dziś po 2 dniach dotarł bardzo dobrze zapakowany. Polecam więc RobSon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Odpowiadając na pytania odnośnie wnętrza: oświetlenie ambientowe mam, skrzynia automat więc bez konieczności zmiany gałki. Mam też podłokietnik premium, klimatronik itp.

Dzięki również za podpowiedzi odnośnie podświetlenie w osłonie przeciwsłonecznej, za link do ramek halogenów i info o kratkach nawiewów. Widzę, że mam brak również chromu w drzwiach przy uchwycie.

Znalazłem ciekawy post podsumowujący różnice Trend vs Titanium, wrzucam co mam:

- lampki oświetlenia wnętrza (zwykłe / z lampkami do czytania) JEST

- tunel środkowy (otwarty / z podłokietnikiem) JEST

- klima: ręczna / automatyczna JEST

- tzw. oświetlenie nastrojowe (podświetlenie klamek) JEST

- schowek na okulary w podsufitce (Titanium) JEST

- tylne lampy diodowe (w Titanium) JEST

- nawet inne wykończenie wykładziny bagażnika (w kombi) ?

- FELGI: blaszane / alu JEST

- tylne szyby: na korbkę / elektrycznie JEST

- lampki w daszku przeciwsłonecznym BRAK

Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez crux ; 11-10-2019 o 13:28
crux jest offline   Odpowiedź z Cytatem