Cytat:
Widać takich druciarzy mamy w okolicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nazwy firmy nie wymienię, bo to nic nie wniesie, a może komuś niepotrzebnie zaszkodzić. Z tego co widzę, może się mylę, firmy najchętniej biorą się za VAG-i i jak zaczyna się rozmowa, to chwalą się wykresami Seatów, VW, itd.
W takim razie do kogo się udać w Trójmieście / okolicach, żeby sprawdził, jakie mamy możliwości? Ze względu na permanentny brak czasu, nie mogę jeździć po Polsce w poszukiwaniu tunera. Tak zdesperowany nie jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do wersji 140 KM, to wiem, że jest to auto jak każde inne, żaden prom kosmiczny. Czym niby poza sterownikiem i programem miałoby się różnić. No może jeszcze jakimś drobiazgiem w osprzęcie. Nie znam się na tych nowych wynalazkach Forda. Do tej pory dłubałem się trochę (zaznaczam: amatorsko) w starszych rocznikach Fordów i Subaru.
|
Ja te sterowniki robiłem już chyba w 2018r
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już sam nie pamietam...chyba że early 2019...generalnie...jedna sprawa to odczyt/zapis, a druga sprawa to zrobienie moda..nie jest to takie hop-siup jak w starszych 1.0EB, tak więc raczej pojedź do kogoś kto ogarnia. Jak będziesz w okolicach Poznania, to możesz podjechać do nas.