View Single Post
Stary 17-10-2019, 13:04   #478
rydzadam
ford::average

Imię: Adam
Model: Fiesta Active
Silnik: 1,0 Ecoboost 140 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Chiptuning 1.0 ecoboost 3-cylindrowca

Cytat:
Napisał foni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega może długo czekać aż ktoś puści się na chipa z silnikiem w wersji 140KM. Nie mówię, że nigdy ale szansa na to, że ktoś kupuje najdroższą wersję tego silnika, aby potem znów dopłacać do paru koników jest po prostu nikła. Co zresztą widać po samym Koledze bo czeka na innych. "Liczący" i chcący mieć chipa, kupują i chipują tańszą wersję 100/125 a z różnicy dokładają sobie bajery lub jadą na wakacje. Sytuacja zmieni się, gdy auta zaczną pojawiać się rynku wtórnym.
Spokojnie, poczekamy. A nóż to ja będę tym pierwszym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do kupna mocniejszej, droższej (minimalnie) wersji, to swoje przesłanki ku temu już opisałem wcześniej. To był mój świadomy wybór, włącznie z myślą o późniejszym chipowaniu. Liczyłem i analizowałem na prawdę długo i z rozmysłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A rata miesięczna większa o około 30-35 zł 140KM vs 125KM to sam przyznasz, niewiele.

Bump:
Cytat:
Napisał TuneFORCE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja te sterowniki robiłem już chyba w 2018r Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już sam nie pamietam...chyba że early 2019...generalnie...jedna sprawa to odczyt/zapis, a druga sprawa to zrobienie moda..nie jest to takie hop-siup jak w starszych 1.0EB, tak więc raczej pojedź do kogoś kto ogarnia. Jak będziesz w okolicach Poznania, to możesz podjechać do nas.
Jak będę miał w planach okolice Poznania, z przyjemnością podjadę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tymczasem podpytam jeszcze w mojej okolicy.
rydzadam jest offline   Odpowiedź z Cytatem