View Single Post
Stary 18-10-2019, 09:33   #1654
Tichy
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał forger Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może w maju jeszcze szły losowo Micheliny albo Continentale. W recenzjach nawet tych nowszych wydaje mi się, że widziałem same Continentale.

Ja czekam na odbiór swojego. 14.10 miał się wyprodukować. Za 3-4 tyg. powinien być do odbioru. Gdy zapytałem czy ma status, że został wyprodukowany, dostałem info, że tak dokładnych informacji nie mają, zarazem zostałem poinformowany, że żadnych opóźnień na tym etapie nie będzie.
O widzisz... czyli Twój się urodził 1 dzień przed moim.
Mam prośbę: czy mógłbyś tu do mnie napisać jak będziesz wiedział cokolwiek więcej na temat transportu? Tzn. jak będziesz miał jakieś info od dealera, że już wyjechał z Niemiec i takie tam.
Mój dealer twierdzi, że 18 dni od wyprodukowania do odbioru, ale czasem może być wcześniej. Myślę że jest szansa na odbiór przed dniem Wszystkich świętych, bo z tego co czytałem dealerzy wolą podać termin z zapasem, bo lepiej to wygląda jak auto jest wcześniej u klienta niż kolejne opóźnienie.
Tichy jest offline   Odpowiedź z Cytatem