View Single Post
Stary 22-10-2019, 20:41   #6166
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem skąd te 11% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 112050 - 103410 = 8640 zł, 8640/112050 = 7,7%

Dobry test: Mazda miejsce 4, Ford miejsce 1.

Może Mazda wyszła 8% tańsza, ale pewnie nie uwzględnili rabatu w Fordzie na poziomie 15%. U Mazdy maksymalny rabat to ile? Pakiet dywaników welurowych? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie bitex do konserwacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy tawot, bo nie wiem czym oni smarują po transporcie z japoni.

Bump:
Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przede wszystkim - nie da się tego czytać...
Widzę, że jak argumenty się kończą to zaczyna się wyzywanie ludzi od polskich Januszy - niesmaczne...

Pieśni chwalebne o Mazdzie polecam praktykować na forum Mazdy - tam się znajdzie grono słuchaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
TAm nie możesz bo cię zjedzą . Sam zastanawiałem sie nad M6, ale co podchodziłem do niej to sam. przyciąga wzrok, ale tandetność i delikatność tego auta poraża. No i ten tawot, zamiast posmarować przed wyjazdem do PL to smaruja w EU. Doczytałem ,że samrowane są tylko na Polski i skandynawski rynek.
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem