Cytat:
Nie wiem skąd te 11% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 112050 - 103410 = 8640 zł, 8640/112050 = 7,7%
Dobry test: Mazda miejsce 4, Ford miejsce 1.
Może Mazda wyszła 8% tańsza, ale pewnie nie uwzględnili rabatu w Fordzie na poziomie 15%. U Mazdy maksymalny rabat to ile? Pakiet dywaników welurowych? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
nie bitex do konserwacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy tawot, bo nie wiem czym oni smarują po transporcie z japoni.
Bump:
Cytat:
Przede wszystkim - nie da się tego czytać...
Widzę, że jak argumenty się kończą to zaczyna się wyzywanie ludzi od polskich Januszy - niesmaczne...
Pieśni chwalebne o Mazdzie polecam praktykować na forum Mazdy - tam się znajdzie grono słuchaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
TAm nie możesz bo cię zjedzą . Sam zastanawiałem sie nad M6, ale co podchodziłem do niej to sam. przyciąga wzrok, ale tandetność i delikatność tego auta poraża. No i ten tawot, zamiast posmarować przed wyjazdem do PL to smaruja w EU. Doczytałem ,że samrowane są tylko na Polski i skandynawski rynek.