View Single Post
Stary 25-10-2019, 21:07   #1713
forger
ford::advanced

Imię: Paweł
Model: Focus Active HB
Silnik: 1.5 EB 150KM M6
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Oczekiwanie na odbiór, zmiany w specyfikacji zamówienia.

Cytat:
Napisał Tichy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wczoraj dostałem maila, że mój ma być 29.10 w Poznaniu. Ciekawe czy będzie jechał razem z Twoim na tej samej lawecie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja dostałem dziś kilkanaście e-mail ale żadnego od Forda ... Możliwe, że razem jadą, albo mój ma jakiś kolejny poślizg związany z homologacją, czy nie wiem czym tam jeszcze innym.

Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...] dostałem na 5 lat / 100 000 km za 1 zł na fv i wpis do książki.
W umowie mam wpisane Ford Protect 5lat/100 000 km - 0 zł. W katalogu jest adnotacja: "2 lata gwarancji + 3 lata / 100 000 km Programu Ford Protect. Ford Protect nie jest gwarancją w rozumieniu kodeksu cywilnego. Warunki Ford Protect znajdują się na stronie www.ford.pl w zakładce Serwis/Gwarancje/FordProtect. Oferta dotyczy wyłącznie klientów
indywidualnych (detalicznych). Oferta limitowana w czasie i ilości."

Cytat:
Napisał pmis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Strasznie mnie to tez irytuje.
Zobaczyłem promocyjny cennik, poskładałem sobie fajna Fiestę i już byłem napalony jak szczerbaty na suchary .
A tu z każdego salonu odpowiedź, że w tym roku nie przyjmują żadnych zamówień.

To na grzyba nowy cennik jak i tak nic nie można zamówić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to juz mogli napisać od razu że to na samochody z placu tylko.
To jest cennik promocyjny dla 2019.75, więc najwyraźniej na samochody już wyprodukowane. Każde nowe złożone zamówienie wchodzi w rok modelowy 2020.25 który obowiązuje od 21.10.2019.
forger jest offline   Odpowiedź z Cytatem