Cytat:
|
U mnie stwierdzili, że to lampa do wymiany. Będą jaja jak się okaże, że nowa też mruga i do wymiany jednak jest sterownik...
Póki co jak przy 30kkm lekko posypała się geometria, ASO poprawiało ją już 3 razy i za każdym razem jest coraz gorzej. Na moje to jest luz w prawym przednim zawieszeniu, bo nieraz się tłucze na śpiących policjantach, ale nic nie stwierdzili. A dlaczego geometria za każdym razem zła - nie potrafią wytłumaczyć.
BTW, zmieniłem miejsce zamieszkania i teraz często parkuję z gorki/pod górkę. Co skrzynia wyrabia przy przełączaniu między D i R w tych warunkach to jest kosmos, nowe, nieodkryte poziomy nieudolności Forda. Trzeba mocno uważać, żeby nie skasować komuś samochodu :/
Bump: co do zasilania po wyłączeniu zapłonu - ono działa do 70 minut. A ten czas nijak się ma do czasu po którym Infotainment zostanie wyłączony.
|
Ja czekam na odpowiedz w sprawie wymiany auta na inne. Jeśli mi pozwolą to chyba wezmę Kuge. Model jest już długo na rynku i większość problemów powinno być wyeliminowane. Przynajmniej taka mam nadzieje.
ASO udało się naprawić 1 z 3 usterek. Wiec porażka...