Odp: BT/VC Aktualizacja
cześć,
mam następujący problem z moim sony 6cd: przy wyłączonym silniku jak chce posłuchać radia, włączam (przedlift wyłącza radio po zgaszeniu silnika, mam soft Oriona ale jeszcze bez tego moda podtrzymującego radio), chodzi chwile (czasem 5 sekund, czasem 5 minut) i stwierdza, że musi zrobić aktualizacje ... radio nie reaguje wtedy na nic, czasem trwa ona dosłownie chwilkę, czasem ciągnie się w nieskończoność, czasem radio gra w jej trakcie lecz zazwyczaj jest cisza ... zawsze kończy się komunikatem o sukcesie i jest spokój ... na chwilę bo później proces zaczyna się od nowa.
Mam BT streaming (więc soft po aktualizacji), mam moduł wielojęzykowy z ustawionym polskim, wszystko to działa bez zarzutu ale tylko jak chodzi silnik. Nie mam podpiętego żadnego pendrive, płyty też wyciągnięte.
Wcześniej siedział moduł DE z USB i chyba nie było takich problemów. Nie zaobserwowałem tego też od razu po wymianie modułu bo nie używałem wtedy radia na postoju ... teraz jakbym czasem chciałbym posłuchać to zazwyczaj i tak się nie da.
Poratuje ktoś?
|